Várpalotai Hírek
WWW.VARPALOTAIUJSAG.HU

FRISS MEGJELENÉS

Várpalotai Hírek - 2023. 12. 01.
Várpalotai Hírek - 2023. 12. 01.
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Várpalotai Hírek korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Várpalotai Hírek - 2023. 07. 07.
Várpalotai Hírek - 2023. 07. 07.
Várpalotai Hírek - 2023. 06. 30.
Várpalotai Hírek - 2023. 06. 30.
Várpalotai Hírek - 2023. 06. 23.
Várpalotai Hírek - 2023. 06. 23.
«
...56789...
»
Megvan a temetés időpontja, egy-egy szál virággal búcsúznak Vékony Csabától Vp7Nap - December 8-án, pénteken lesz a tragikus hirtelenséggel elhunyt Vékony Csaba temetése.
A tragikus hirtelenséggel elhunyt Vékony Csabáról emlékeznek a társak Vp7Nap - Együtt légióskodtunk Németországban, de korábban csapattársam volt Peremartonban, Pétfürdőn és Várpalotán is. Még most sem akarom elhinni, hogy elment, a legjobb barátom volt.
3D-hófelhők – amikor megfoghatónak tűnik az égbolt Vp7Nap - Bár még november végén járunk, alkalmunk volt átérezni azt, milyen, ha a máskor síkszerűen kifeszítettnek, kétdimenziósnak tűnő égi kupola, a napsütéses, felhőtlen, vagy épp az összefüggő esőfelhő által takart, napfénymentes égbolt képe egyik napról a másikra megfoghatóvá válik, s 3D-be vált.
Új szelfipont Várpalotán vagy drága fotózás gyorshajtóknak? Vp7Nap - Új szelfipont Várpalotán, a tési úton – ezt írta a neten közzétett fotói mellé olvasónk, és a kommentelők vicces megjegyzéseinek többsége arról szól, helyesnek tartják, ha traffipax mérése alapján büntetik meg a gyorshajtókat.
Már szemezgethetünk a várpalotai Adventi Varázslat programjai közül Vp7Nap - A Thury-vár és a Vár Bistro közös szervezésében színes programsorozat vár majd mindenkit Várpalotán az adventi időszakban. A programokat pedig már nyilvánosságra is hozták.
Új traffiboxot helyeztek ki Várpalotán Vp7Nap - Új, állandó sebességmérésre alkalmas traffiboxot telepítettek pénteken a Tési úton. A berendezést Várpalota önkormányzata vásárolta meg a rendőrségnek.


Fizetett hirdetések

Somogyiné Marton Nikoletta az idei Molnár Mária-díjas Vp7Nap - Somogyiné Marton Nikoletta, a Térségi Népjóléti Gondozási Központ családsegítője vehette át idén a várpalotai önkormányzat Molnár Mária-díját a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen a Thury-várban.
Megújult a várpalotai városi könyvtár Vp7Nap - Jelentős összegből, 336 millió forintból újult meg a településen a Krúdy Gyula Városi Könyvtár, amelynek ünnepélyes avatásán Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár a könyvtárak fontosságáról beszélt.
A várpalotai spartanosok már a januári havat várják Vp7Nap - A Várpalotai Spartan Training Group már készül a téli versenyekre.
Megküzdöttek a bajnokkal Várpalotán Vp7Nap - Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőröző látogatott el kedden a várpalo-tai Faller szakképzőbe a Küzdj meg a bajnokkal! program keretében. Az olimpikon rendhagyó testneve-lésórát tartott a kadétoknak.
Kidobták a tengerimalacokat Várpalotán: egy dobozban áztak-fáztak az esőben Vp7Nap - Az Alex Állatvédő Egyesület a napokban kapott egy telefonhívást, hogy Várpalotán, a Fehérvári úton egy kuka mellett, kartondobozban ázik a zuhogó esőben négy kis tengerimalac. Egy kedves hölgy felvitte őket a lakásába, hogy ne ázzanak, de nála nem maradhattak.
Méltó helyre került Krúdy Várpalotán Vp7Nap - Új helyen látható a város egyik legszebb szobra, Borbás Tibor Munkácsy-díjas szobrászművész Krúdy emlékére című alkotása.
Öko-vetélkedőn remekeltek Vp7Nap - Az Inotai Tagiskola csapata nyerte azt az öko-vetélkedőt, amelyet a közelmúltban hirdetett meg általános iskolás diákoknak a várpalotai Thuri György Gimnázium.
Elkapták a várpalotai szatírt Vp7Nap - Őrizetbe vették a várpalotai nyomozók a 29 éves férfit.


Fizetett hirdetések

Diabétesz világnapi program Vp7Nap - Diabétesz világnapi program lesz november 9-én, csütörtökön 15.00 órától a Thury-várban a 34 éve működő Diabétesz Klub – Cukorbetegekért Alapítvány Várpalota szervezésében.
Zászlószalag a 110 éves katonai alakulatnak Vp7Nap - Várpalota önkormányzata zászlószalagot adományozott az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokságnak a honvédelem iránti elkötelezettségéért és elvégzett áldozatos, eredményes szolgálatáért. A szalagot ünnepélyes keretek között Campanari-Talabér Márta polgármester helyezte fel az alakulat csapatzászlajára a Thury-vár előtti téren.
Az egyik veszprémi betörő el se hagyta a várost, a másik kettőt Várpalotán kapták el Vp7Nap - A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a két gyanúsítottnak, akikkel szemben nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt folyik a büntetőeljárás. Harmadik társukkal szemben a bíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el.
Mécsesgyújtás a kulák áldozatok emlékkeresztjénél Vp7Nap - Kötelességünk megemlékezni azokról, akiket a kommunista diktatúrában meghurcoltak, bántalmaztak vagy az életüket áldozták hazánkért, amelynek mi is állampolgárai vagyunk – mondta el Szijártó László várpalotai esperes-plébános a Felsővárosban található kulák áldozatok emlékkeresztjénél a mindenszentek napján.

A várpalotai vasembernek a szíve is a helyén van: „a siker záloga a csapatmunka”

Sikerrel teljesítette a 10-szeres ironman-távot a közelmúltban Kóti László várpalotai triatlonista. A Svácjban rendezett ultratriatlon-világkupán az előkelő második helyen zárt a várpalotai vasember, aki 308 óra 44 perc 51 másodperc alatt abszolválta a 38 kilométer úszásból, 1800 kilométer kerékpározásból és 422 kilométer futásból álló viadalt. A versenyen szerzett élményeiről tartott élménybeszámolót a napokban a Thury-várban.