Várpalotai Hírek

Várpalotai Hírek
WWW.VARPALOTAIUJSAG.HU

FRISS MEGJELENÉS

Várpalotai Hírek - 2023. 03. 10.
Várpalotai Hírek - 2023. 03. 10.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Várpalotai Hírek korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Várpalotai Hírek - 2022. 07. 22.
Várpalotai Hírek - 2022. 07. 22.
Várpalotai Hírek - 2022. 07. 15.
Várpalotai Hírek - 2022. 07. 15.
Várpalotai Hírek - 2022. 07. 08.
Várpalotai Hírek - 2022. 07. 08.
«
...89101112...
»
Túra? Jó! – Túrajó! Izgalmas időutazás több helyszínen Vp7Nap - Több helyszínes rendezvényt szerveznek április 3-án vármegyénkben.
Eltűnt egy várpalotai férfi – a rendőrség a lakosság segítségét kéri Vp7Nap - A Várpalotai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 58 éves várpalotai férfi eltűnése ügyében.
Zenés országjárás Petőfivel Vp7Nap - A Petőfi 200-emlékév jegyében Szabadság, szerelem címmel tartott irodalmi vacsorát a Várpalotai Polgári Együttműködés Egyesület a közelmúltban a Thury-várban, ahol Somlai Valéria zongoraművész és Rékasi Károly színművész lépett a közönség elé.
Méltó tisztelgés nagy költőnk emléke előtt Vp7Nap - Petőfi Sándor költeményeit hallhatták Várpalotán az érdeklődők az idei térségi versmondó versenyen. A Thury-várban az iskolai fordulók győztesei, összesen huszonhét gyermek lépett a közönség és a zsűri elé.


Fizetett hirdetések

Komplex városfejlesztés a cél Vp7Nap - A zalai vármegyeszékhelyen tett látogatást a közelmúltban Campanari-Talabér Márta polgármester vezetésével egy hatvanfős, várpalotai közéleti személyekből, civil szervezetek tagjaiból és városlakókból álló delegáció. A csoportot Palkovics László, az N7 Nemzeti Védelmi Ipari Innovációs Holding Zrt. vezérigazgatója, Kiss Imre, a várpalotai védelmi ipari beruházás műszaki igazgatója és Vigh László, a térség országgyűlési képviselője fogadta a Rheinmetall ... Read more Komplex városfejlesztés a cél
Huszonöt éve segítenek a rászorulókon Vp7Nap - Ha az embernek nincsen célja, még a legsimább úton sem jut el sehova – mondta el a várpalotai hajléktalanszálló, hivatalos nevén a Magyar Vöröskereszt Várpalota Térségi Összevont Szociális Intézménye 25 éves fennállása alkalmából rendezett ünnepségen Kárpáti Attila intézményvezető. Az eltelt negyed évszázad eseményeire, eredményeire a Petőfi Étteremben emlékeztek a napokban a jelenlegi és egykori dolgozók, ... Read more Huszonöt éve segítenek a rászorulókon
Karambol történt Várpalota külterületén csütörtökön Vp7Nap - Mozgalmas napjuk volt a tűzoltóknak csütörtökön.
A várpalotai férfi olyat tett, amit engedély nélkül nem szabadott volna Vp7Nap - Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.
Fának csapódott egy gépkocsi Pétfürdőnél Vp7Nap - Fának csapódott egy személygépkocsi vasárnap reggel a Várpalota és Ősi közötti útszakaszon, Pétfürdő térségében.
Két személyautó ütközött Várpalotán Vp7Nap - Összeütközött két személyautó Várpalotán, a Berhidai utcában.
Méltó körülmények között utazhatnak a rászorulók, új kisbuszt vásárolt a várpalotai önkormányzat Vp7Nap - Új kisbusszal szállíthatja a Várpalotán működő Térségi Népjóléti Gondozási Központ a rászoruló fiatalokat, gyermekeket és fogyatékkal élőket, akik egészségi és fizikai állapotuk miatt önállóan vagy tömegközlekedéssel nem tudnak eljutni az oktatási vagy szociális intézményekbe a városban, illetve a vármegyeszékhelyen.
Ezek a sofőrök hiányoztak, amikor a stoptábla jelentését tanították a KRESZ-tanfolyamon Vp7Nap - A balesetek megelőzése érdekében a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén folyamatosak a közlekedési ellenőrzések – olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.


Fizetett hirdetések

Helytörténeti előadássorozat a Thury-várban Vp7Nap - Városrészek találkozója címmel hirdették meg az idei értéktár napot Várpalotán. A nagy sikerű rendezvényen a Felsőváros és a Rákóczi Telep történetéről éppúgy hallhattak az érdeklődők, mint a régi belváros, a Rejcsúr vagy épp a Kálvária titkairól, érdekességeiről.
Meghalt egy ötéves kisfiú Várpalotán Vp7Nap - Különös körülmények között lett rosszul egy ötéves kisfiú Várpalota belvárosában, egy társasházban, ezért orvost hívtak hozzá, erről érkezett bejelentés a rendőrségre március 13-án este, erősítette meg értesülésünket Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő.
Népszerűsíti a honvédelem ügyét a nyugállományúak klubja Vp7Nap - A tavalyi eredményekről, s az idei tervekről is szó esett a várpalotai Gábor Áron Nyugállományúak Klubja közgyűlésén, amelyet a közelmúltban tartott a Helyőrségi Klubban a közel öt évtizedes múltú szervezet.
Hazai és nemzetközi katonai gyakorlatok is lesznek a bakonyi lőtéren Vp7Nap - Idén is csúcsforgalom lesz az MH Böszörményi Géza Csapatgyakorlótér Parancsnokság (MH BGCSP) kezelésében lévő lő- és gyakorlótereken, derült ki a katonai alakulat éves tájékoztatóján, amelyet a közelmúltban tartottak a várpalotai Kossuth-laktanyában.

Börtönbüntetései idején tért meg Istenhez Boros Lajos

Rácsok mögött szabadon címmel tartott előadást a közelmúltban az Inotai Tagiskolában Boros Lajos, aki három évtizedes börtönbüntetése idején tért meg Istenhez. A Készenléti Lakótelepen mesélt korábbi életéről, a fordulópontról és jelenlegi helyéről, hitvallásáról és feladatairól az érdeklődőknek.

A fal állította meg az Ignist Várpalotán

Lakossági bejelentés alapján mentek a rendőrök Várpalotán a Korompay utcai társasházhoz 2023. március 12-én 18 órakor, mivel egy autó a tömbház oldalának ütközött – olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.