Várpalotai Hírek

Várpalotai Hírek
WWW.VARPALOTAIUJSAG.HU

FRISS MEGJELENÉS

Várpalotai Hírek - 2022. 11. 18.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 18.

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Várpalotai Hírek korábbi kiadásait.

Teljes archívum elérése >>

Várpalotai Hírek - 2022. 11. 25.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 25.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 18.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 18.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 11.
Várpalotai Hírek - 2022. 11. 11.
12345...
»
Baleset miatt Székesfehérvár és Várpalota között pótlóbuszok közlekednek a vonatok helyett (frissítve) Vp7Nap - A Déli pályaudvarról Zalaegerszegre szombaton 7 órakor elindult Göcsej InterCity Székesfehérvárról való kihaladás után halálra gázolt egy embert.
Továbbra is menetel a Pannon SE Vp7Nap - Tíz gólos sikerrel nyújtotta tovább sikerszériáját a Veszprém Pannon SE a női kézilabda NB II-ben. A férfiaknál ezúttal csak a Várpalota lépett pályára és szerzett egy pontot otthon a Lipót ellen.
Vádemelés egy várpalotai nő halálával kapcsolatban Vp7Nap - Halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt emelt vádat a napokban a Gyulai Járási Ügyészség egy 34 éves büntetlen előéletű román állampolgárságú férfi ellen, aki tavaly májusban Kondoros közelében figyelmetlenségből okozott halálos kimenetelű balesetet – adta hírül a Békés Megyei Főügyészség.


Fizetett hirdetések

Hatvanöt év után vonult be újra katonának a nyolcvanhat éves várpalotai férfi Vp7Nap - Hatvanöt év elteltével vonult be újra katonának Kenéz György, aki ennek kapcsán látogatott el a várpalotai Kossuth-laktanyába.
Két jó barát, két kiváló sportoló volt a vendég Várpalotán Vp7Nap - Sztanke József sokszoros világ- és Európa bajnok erőemelő, valamint Kóti László triatlonista, ötszörös Ironman voltak a vendégek a Rákóczi Telepi Baráti Kör legutóbbi klubdélutánján Várpalotán.
Egész embert kívánó, nemes hivatás a szociális munka Vp7Nap - Nem régi alkalom a szociális munka napja, de annál jelesebb, hiszen egy olyan hivatás képviselőinek áldozatvállalása előtt hajtunk fejet, mely egész embert kíván, mondta Campanari-Talabér Márta polgármester a szociális munka napja alkalmából tartott városi ünnepségen a Szent István úti inkubátorházban.
A legfontosabb feladat a cukorbetegség megelőzése Vp7Nap - Diabétesz világnapi rendezvényre várta az érdeklődőket a Várpalotai Diabétesz Klub – Cukorbetegekért Alapítvány. Az évtizedes múltra visszatekintő, ezúttal a Szent István úti inkubátorházban megtartott esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a cukorbetegség veszélyeire és megelőzési lehetőségeire.
Buszba hajtott egy autó Várpalotánál Vp7Nap - Az érintett szakaszon fél pályán halad a forgalom péntek délután.
Kisgyerekek is kórházba kerültek: súlyos baleset történt Várpalotánál (frissítve) Vp7Nap - Két gyermek is megsérült, amikor egy személykocsi és egy kisteherautó karambolozott vasárnap, tudtuk meg Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivőtől.
Közös ellenőrzést tartottak az utakon a balatonalmádi és várpalotai rendőrök (videó) Vp7Nap - A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 36 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést.


Fizetett hirdetések

Nagy balhét csinált egy részeg nő Várpalotán Vp7Nap - Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy dohánybolt előtt dühöngő nővel szemben.
Újabb szépkorút köszöntöttek Várpalotán Vp7Nap - Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Sohár Józsefnét a napokban otthonában Campanari-Talabér Márta, Várpalota polgármestere és Sándor Tamás aljegyző.
Hetedik alkalommal tartottak verses-zenés megemlékezést az inotai Hidasházban Vp7Nap - Az inotai kultúrszigeten immár hetedik éve tartanak, minden alkalommal a halottak napjára időzített emlékműsort a földi létből eltávozottakra emlékezve.
Cseszneki alkotók műveiből nyílt kiállítás a Thury-várban Vp7Nap - Hét alkotó hét különböző látásmódja tárul a képzőművészetet kedvelők elé a Cseszneki Alkotó Társaság (CSAT) Máskép(p) címet viselő kiállításán, ami a várpalotai Thury-vár Márványtermében nyílt meg a napokban.

Nem figyelt a marháira, elgázolta őket a Várpalotára tartó vonat

A vasúti közlekedés biztonsága elleni gondatlan vétséggel és közérdekű üzem megzavarásával vádolja a Veszprémi Járási Ügyészség azt a 42 éves nőt, akinek szarvasmarhái a sínekre tévedtek, s ezzel a vasúti közlekedés veszélyeztetése mellett járatkimaradást és több vonat jelentős késését okoztak.

Városrészek találkozója a Thury-várban

Városrészek találkozója címmel egész napos programra várták az érdeklődőket a közelmúltban a Thury-várban. A rendezvény keretében a korabeli Várpalotát ábrázoló képeslapokból nyílt állandó kiállítás.